Szolgáltatások

Cégünk minden esetben arra törekszik, hogy a Ön a lehető legjobb szolgáltatás részese lehessen! Napjainkban, sok üzletben tapasztalhatjuk, hogy nagyon elszemélytelenedett az értékesítés. Mi pontosan ennek az ellenkezőjét szeretnénk nyújtani. Ez a személyes tanácsadáson alapuló, szolgáltatásközpontú értékesítés. Vásárlóink minden telepünkön szakszerű segítséget kapnak építkezésükhöz és ügyfeleinkkel közösen keressük meg a legoptimálisabb megoldásokat Folyamatosan azon vagyunk, hogy megszabadítsuk Önt az anyagszámítás, költségkalkuláció, és minden más tehertől!

ANYAGSZÁMÍTÁS 

Ha tervezője, vagy kivitelezője nem végez anyagszámítást, akkor hozza el tervrajzát, és mi ingyenesen kiszámoljuk Önnek, hogy milyen anyagokból, mekkora mennyiséget kell vásárolnia.

KÖLTSÉGKALKULÁCIÓ

Anyagszámítás után, vagy már az ismert építőanyag szükséglet után elvégezzük a költségkalkulációt elkészítjük Önnek személyre szabott árajánlatát.

SZAKTANÁCSADÁS

A legújabb műszaki megoldásokkal a gyártó után a kereskedő ismerkedik meg. Tehát mi Önnek a legkorszerűbb megoldásokat tudjuk javasolni. Egy problémára több lehetőséget is fel tudunk vázolni. Így Ön el tudja dönteni, mi az ami a Önnek a legmegfelelőbb.

SZÁLLÍTÁS

A nálunk vásárolt anyagokat a megbeszélt időben, a megbeszélt módon házhoz szállítjuk Önnek! Olyan méretű és típusú (darus, szóló,) autóval, ami a legoptimálisabb, és legcélszerűbb.

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

3d látványtervezés segítségével megmutatjuk fürdőszobáját, konyháját vagy nappaliját. Így láthatja hogyan fog kinézni kész helyisége, de sok egyéb kivitelezési problémára is rámutatunk.

TÁROLÁS

Ha nincs azonnal szüksége a megvásárolt csempére, padlólapra, mi telephelyeinken 60 napig ingyenesen tároljuk azt.

anyagszámítás költségkalkuláció 3d látványtervezés