A cégcsoportról  

2004 májusában a Bau-Trans 2000 Kft megnyitotta csempe, padlólap és szaniter szakáruházát ami a Fürdőszobaszalon nevet kapta. Kezdetben nem is gondoltuk, hogy létezik annyi burkolat amivel meg lehet tölteni egy 900m2-es teret… pedig van Mára több száz féle burkolólapot sikerült bemutatni és bátran állítjuk, kínálatunk minden igényt kielégít. Találhat a klasszikustól kezdve a rusztikuson át egészen a minimalista dizájnig mindent, de a legjobb ha eljön és körülnéz.

A burkolatokon kívül találhat nálunk még zuhanykabinokat, mosdókat, kádakat, wc-ket, hidromasszázs kádakat, fürdőszobai bútorokat, kiegészítőket, fugázó és ragasztó anyagokat, gyakorlatilag mindent ami egy fürdőszoba elkészüléséhez szükséges. Raktárkészletünket úgy válogattuk össze, hogy mindenből legyen alacsonyabb és minőségibb árkategóriájú termék is.

Várunk mindenkit aki építkezik, vagy fürdőszoba felújításon gondolkozik, mert a 30.000 négyzetméteres raktárunkban mindenki megtalálja a neki megfelelő burkolatot és szanitert. Ami pedig nincs raktáron azt rövid határidővel beszerezzük, mert mára 90%-ban saját teherautóval végezzük a burkolatok és szaniterek beszerzését külföldről és belföldről egyaránt.

Elkészítjük fürdőszobája látványtervét

3d látványtervező programunk amiatt is nagyon jó, mert pontosan be tudjuk rendezni a fürdőszobát, konyhát vagy a nappalit. Még vásárlás előtt kiderülhet, hogy a zuhanyajtót nem tudjuk kinyitni a szekrénytől, vagy a mosógépből csak a keskenyebb fér el, esetleg a díszcsík jobban mutat függőlegesen, mint vízszintesen. Ez nem csak a vevőinknek nagy segítség, hanem a burkolóknak is. Burkolat kiosztást adunk minden látványtervünkhöz, így nem a mesternek kell kitalálni, hogy milyen magasan csempézzen vagy hol és hogyan dekoráljon. Ha Ön még nem járt fürdőszobaszalon szaküzletünkben, vagy járt már nálunk és meg volt elégedve, esetleg ha burkolni akar a közeljövőben, mindenképpen jöjjön el hozzánk, vagy nézze át galériánkat.

További üzleteink :